FolieReclame
 webshop

Keukenwrap

 

Keukenwrap en interieurfolie

Is een zelfklevend rekbaar hoogwaardig afwerkingsmateriaalmerk dat wordt gebruikt voor het verfrissen van verschillende soorten oppervlakken, zowel vlak als gebogen. Wij gebruiken verschillemnde het merk  en wordt vervaardigd in een brede selectie van patronen en texturen die natuurlijke materialen precies imiteren en dient ook als een geweldig decoratief instrument dat in staat is om uw interieur drastisch te doen herleven en upgraden.

Duurzamer dan schilderen.

Schilderen of spuiten van een keuken is niet overal mogelijk. Interieur wrap folie biedt een perfecte oplossing. Bij het spuiten moet je alles afplakken of je bent de deuren een aantal dagen kwijt. Verf wordt hard en er hoeft maar iets tegenaan gekomen of er breekt een hoekje af. En het is duurder dan interieurfolie. Met folie kan een keuken in een dag weer klaar zijn. En niet te vergeten, Interieurfolie kan heel gemakkelijk worden schoongeveegd en hoeft niet constant te worden bijgewerkt. Vinyl keukenfolie is de toekomst, Schilderen of spuiten is Verleden tijd.

Minder overlast dan een nieuwe keuken laten plaatsen

Een nieuwe keuken is een enorme verstoring. Eerst moet de oude keuken eruit gehaald worden. Dit is lawaaierig en rommelig en kan overal stof veroorzaken. Het laat uw keuken onbegrensd. U moet dan wachten terwijl de nieuwe keuken wordt geplaatst. Uw keuken kan dagenlang niet worden gebruikt. Een vinylfolie op je keuken is volledig rommelvrij en is normaal gesproken binnen een dag klaar.

Hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken

Interieurfolie is gemakkelijk schoon te maken. Interieurfolie zijn uiterst hygiënisch. Ons vinyl is antibacterieel en dus perfect voor keukens en andere schone ruimtes.

Nogmaals de voordelen van interieurfolie

  • Verkrijgbaar in diverse patronen, kleuren en texturen
  • Lijm met luchtkanalen
  • Kan op elk oppervlak worden geïnstalleerd
  • Hoge duurzaamheid – gaat meer dan 10 jaar mee
  • Brandvertragend
  • Makkelijk schoon te maken
  • Bestand tegen vocht, verontreinigende stoffen, bacteriën en schimmels
     

Onze zelfklevende interieurfolie geven uw bedrijfskantoor, woning of meubel meteen een nieuwe look. Onze interieurfolie zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen en binnenoppervlakken - hout, meubeloppervlakken gemaakt van kunststof of metaal en beton, op geverfde wandoppervlakken of vloeren: in principe kunnen alle gladde oppervlakken in uw huis of bedrijfspand veranderen in uiterlijk en textuur , Zelfs op afgeronde oppervlakken kunnen onze wand- en meubelfolies worden aangebracht vanwege de hoge flexibiliteit. 

Niet alleen keukens, maar ook meubels is het mogelijk met onze folies - steen, hout, glitter, leer, mat of glanzend.

 

 

direct informatie direct informatie