FolieReclame
 webshop

Squid Textielfolie

 

Squid Textiel raamfolie

Squid is een zelfklevende, transparante stof voor raambekleding die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar die overdag de inkijk belemmert.

Dankzij Squid kun je ongestoord genieten. Je belemmert de inkijk, maar zelf geniet je wel nog van het uitzicht én er komt voldoende daglicht binnen.

Maar dat is niet het enige voordeel van Squid raamtextiel. Squid is zonwerend, eenvoudig te installeren en past bij elk type interieur en architectuur. Je kunt Squid plaatsen op elk type raam ongeacht de vorm of grootte. Bovendien is het 100% Europees namelijk uit belgie!

Squid is eenvoudig zelf te installeren zonder ophangsysteem. Het is geschikt voor elk interieur en voor elk type raam, onafhankelijk van de vorm en de grootte.

Kleuren

CHALK

Chalk is een neutraal kleur en past in een strakke en minimalistische omgeving. Chalk is ideaal voor een modern interieur wegens zijn simpliciteit.

*80% inkijkend *36% warmtewerend

BONE

Bone past in lichte ruimtes waar gebroken wit en zachte kleuren aanwezig zijn. Bone is een goede keuze als je streeft naar een elegant en verfijnd interieur.

*70% inkijkend *33% warmtewerend

OAK

Oak heeft een neutrale uitstraling en past goed bij natuurlijke materialen zoals hout. Oak past perfect in een rustiek interieur en draagt bij tot een gezellige atmosfeer.

*60% inkijkend *28% warmtewerend

ASH

Het licht grijze Ashheeft een industriële look en past goed in ruimtes waar metaal en beton aanwezig zijn. Ash vult elk modern interieur goed aan.

*50% inkijkend *25% warmtewerend

ROCK

Rock heeft het meeste textuur van alle beschikbare kleuren. Het past goed in donkere ruimtes en creëert een intieme en rustgevende atmosfeer.

*40% inkijkend *25% warmtewerend

COAL

Coal is pure decoratie. Het biedt een mooi visueel contact met de aanpalende ruimte, weinig zonnewering maar een betoverende schoonheid.

*30% inkijkend *23% warmtewerend

 

direct informatie
direct informatie