FolieReclame
 webshop

Full color Stickers

 

Full color sticker, alle maten en vormen.

Onze Full Color-stickers met hoge resolutie worden digitaal afgedrukt voor de beste kleurenreproductie

Het printen van weerbestendige vinylstickers in aangepaste of standaard vormen gaat snel en gemakkelijk.  De full color stickers worden met trots en kwaliteit afgedrukt met milieuvriendelijke latexinkten. Wij kunnen uw sticker op helder, glanzend of matwit vinyl printen met uw stickers op vellen of losse individuele stickers. 

Onze Vinylstickers zijn gemaakt van zelfklevend en watervast PVC. Je hebt de keuze uit een transparante of witte folie. Voor de bedrukking behoort full color natuurlijk tot de mogelijkheden, maar witprint is ook een interessante optie. 

Binnen of buiten, groot of nog groter: een vinylsticker communiceert effectief een boodschap. Vinylstickers zijn rond, vierkant, driehoekig of in andere gewenste vormen en maten te bestellen. Voor de afwerking kun je kiezen uit schoon of contoursnijden. Daar komt bij dat vinylstickers alleen geschikt zijn voor vlakke ondergronden.

tickers van hoge kwaliteit, zelfklevende vinylfolie

Wij produceren full color stickers van hoge kwaliteit van elk type en formaat. Grote stickers voor etalages (indoor-outdoor), stickers voor reclameborden, etiketstickers, autoreclame, spandoeken, airtex en nog veel meer.

Verschillende zelfklevende films

We kunnen zelfklevende folies in transparant, mat, glanzend en zelfklevend printen. Onze stickers worden onder andere gebruikt op reclameborden, autostickers, etalagetiketten . Lichtbakken voor binnen en buiten kunnen ook worden ontworpen met zelfklevende films. Onze zelfklevende films zijn weersbestendig en kunnen daarom op veel gebieden worden gebruikt . De zelfklevende films zijn gemaakt van monomeer of met polymeer geplastificeerd PVC. De vinylstickers kunnen met laminaat in glans of mat afwerken.

direct informatie
direct informatie