FolieReclame
 webshop

Over Ons

 

FolieReclame is sinds 2010 een reclame bedrijf en dat zich bezighoudt met het leveren en installeren van diverse soorten reclame, belettering en textielbedrukking.

Om in de moderne reclamewereld te overleven, moet u opvallen. Reclameborden of een spandoek zijn daar perfect voor en het vestigt meteen de aandacht op uw bedrijf.

Wij werken door heel Nederland en wij verzorgen reclame uitingen in verschillende creaties.  Zo plaatsen wij folies op ramen, kozijnen, gevels, muren, reclameborden etc. Van klein naar groot tot XXL formaat. Daarnaast verzorgen wij ook stickers, spandoeken, interieurfolie, full colors, freesletters.  Alles om uw huisstijl optimaal door te voeren. Bovendien werken we uitsluitend met kwaliteitsmaterialen zoals Avery, Mactac, 3M en Metamark.

Wij vinden het fijn om te adviseren en mee te denken met onze klanten. Wij kunnen het gehele traject verzorgen van begin tot het eind. Dus vanaf het idee/concept, het ontwerp, om daarna de opdracht voor te bereiden en uit te werken, om zo de uiteindelijke ultieme creatie te realiseren voor onze klanten.

 

 

direct informatie direct informatie